Det sker der med kroppen, når du bliver gravid..

F E R I E T I D

I dag tager min kæreste og jeg på en uges ferie. Og jeg glæder mig! Sidste år i september var vi i Marmaris, Tyrkiet, og i dag går turen til Side, Tyrkiet. Den står på All Inclusive, afslapning, pool, strand, hygge og træning. For selvfølgelig har vi fundet et hotel med træningslokale, og så har vi taget nyt træningsudstyr med – jeg har nemlig fået et par okklusions bands til benene og Bootybuilderes fra BfR. Det glæder jeg mig til at gå prøvet. Jeg kan dog ikke bruge okklusions bands, fordi man ikke må bruge dem, når man er gravid.

Når jeg holder ferie, så elsker jeg stadig at holde mig aktiv. Ofte starter jeg dagen med at løbe en tur langs stranden, hvis vi bor i nærheden af det, eller smutter ned og træner. Jeg tror dog ikke det bliver en ligeså aktiv ferie, som sidst, da Patrick endnu ikke kan løbe med sit ben efter operationen (han brækkede skinnebenet i påsken). Men vi kan gå en masse ture og træne. MEN bare rolig! Vi får skam også slappet af. Ofte tilbringer jeg (man?) virkelig meget tid på langs, og det duer jeg ikke til hele dagen. Jeg skal lige bruge kroppen lidt og brænde noget krudt af 🙂

Hvad er ferie for dig? Er du til træning på ferie eller slapper du helt af?

img_0408

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg elsker at ligge på stranden!!! Men jeg kan simpelthen ikke gøre det non-stop en hel uge /) Modsat føler jeg ikke et behov for at decideret træne (fitness, løb, osv) når jeg er på ferie. Jeg plejer at komme omkring det ved at finde på noget aktivt når vi (min kæreste og jeg) er afsted 🙂 Sidst år var vi i Tyrkiet og vi var bl.a en dag afsted på canyoning og det var awesome. Ellers kan det være vi cykler eller klatrer eller lærer at surfe 🙂 Men skal bruge kroppen på en eller anden måde ind i mellem dagene på stranden 🙂
  Rigtig fod ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Jeg kan slet ikke lade vær med at være aktiv på min ferie, jeg skal lige løbe lidt eller sammensætte en eller anden workout 😅🙋🏼 Ikke hver dag, for nogle dage er jeg bare så træt at jeg bare skal slappe af – men har alt for meget energi til bare at lave ingen ting, elsker at bruge min krop og træne 🙈
  Håber i får en skøn ferie ☀️👙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker der med kroppen, når du bliver gravid..