Sommerens 'must have' til toilettasken

Livets bekymringer…

Jeg tror ikke, jeg er den eneste gravide, der bliver ramt af 10.000 bekymringer. Både de gode og de dårlige..
“Den creme må du ikke bruge”
“Den olie er frarådet at bruge til gravide”
“Sørg nu for at slappe af og ikke træne for hårdt”
“Tænk nu hvis der er noget galt med barnet?”
“Kan vi klare den som forældre?”
“Har vi råd til det?”
“Hvordan vil det gå med din virksomhed?”…

img_5034

Listen er lang, og jeg kan mærke det begynder at påvirke mig mere og mere, samtidig med at jeg glæder mig helt enormt til at se min lille baby for først gang. I går aftes stor tuede jeg inden jeg gik i seng kl.21. Jeg har været ret hårdt ramt af hovedpine i andet trimester, og i går blev det hele bare lidt for meget, og jeg er bange for der er noget galt med mig. Heldigvis har jeg verdens bedste kæreste, der krammede mig og holdt om mig, og beroligede mig med, at jeg ikke fejler noget.

Hvis du selv har oplevet hovedpine som gravid, tager jeg gerne imod gode råd <3 Jeg tager de vitaminer jeg skal, sørger for at få en middagslur, men alligevel sover jeg mega dårligt om natten, og har hovedpine næsten hele tiden – nogle dage mere end andre.

6 kommentarer

 • KV

  Er 18+3 i dag og både fibercravings og sodavandsis har været på samme niveau som jeg har læst hos dig😄 Jeg troede, jeg var ude af trætheden, men den kom hårdt tilbage sidste uge – med en belastende hovedpine. En tur hos kiropraktoren hjalp mig enormt, og er nu på ferie og kan nyde den fuldt ud (selvom jeg er færdig hver gang jeg har spist aftensmad). Kan anbefale Lisbeth fra Kiropraxis som har meget med gravide og babyer at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip 🙂 Jeg skulle have haft massage idag men måtte aflyse pga snot og hoste, men har booket tid hos min fys i morgen. Så kan det forhåbentlig hjælpe inden vi rejser til Tyrkiet onsdag på en uges ferie. God ferie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Line.

  Jeg led rigtig meget af nakkesmerter og hovedpine i de første tre måneder og det er faktisk først blevet bedre efter jeg trådte ind i uge 16 i sidste uge.

  Nu træner du jo i forvejen – for mig hjalp yoga meget. Mit kom ofte om aftenen, og der brugte jeg en ispose enten på nakken eller panden, til at dulme smerterne lidt og tage det værste. Og når det var rigtig slemt, har jeg taget to almindelige panodiler – det skader ikke barnet 🙂

  De skide hormoner kan give en del gener – håber snart du får det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, jeg skal vist blive bedre til også at dyrke yoga og ikke kun træning 😉 Jeg har booket en times massage på søndag, så det bliver godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hey Line, jeg ville gå til læge og lige få lavet en blodprøve, jeg gik med det samme problem igennem min graviditet, og jeg blev tjekket for svangerskabsforgiftning.. i mit tilfælde var det nu bare et jernunderskud.. men det skader ikke at blive tjekket, for st fåmro i sindet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var forbi lægen igår og fik målt mit blodtryk, og det er lavt. Jeg tager jerntilskud, så alt burde være fint. Men tak for tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens 'must have' til toilettasken