10 ting du (måske) ikke vidste om mig...

Bakke-intervalløb…

..Det er og bliver bare mega hårdt! Men også fedt lige at presse sig selv lidt ekstra en gang i mellem 🙂

I dag fik jeg den (gode/dårlige?) ide at starte min træning ud med ca. 12 min. intervalløb med hævet løbebånd, som løbende blev sænket. Og puha! Det var længe siden jeg havde udsat mig selv for det, og eftersom jeg er gravid, og har 20% mere blod der pumper rundt i kroppen, så kom pulsen ret hurtigt op og vejrtrækningen på hårdt arbejde..

img_8960

Giv det et forsøg, og lad være med at sammenligne dig med, hvor hurtigt, jeg løber, men brug det til inspiration. Jeg plejer at løbe meget hurtigere, men jeg lytter til min krop, og løber så hurtigt jeg kan nu. Det samme skal du 🙂

7 min. let løb som opvarmning.

30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (14 % incline, 8,5 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (12 % incline, 9 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (10 % incline 9,5 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (8 % incline, 10 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (6 % incline, 10,5 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (4 % incline, 11 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (2 % incline 12 km/t)
30 sek arbejde/15 sek pause x 2 (0 % incline 15 km/t)

Det er en super fed måde at lave intervaltræning på, og god variation med hævet/incline løbebånd. Bagefter styrketrænede jeg hele kroppen i en times tid.

Håber du har mod på udfordringen! Hvis du vil have mere inspiration, finder du det her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du (måske) ikke vidste om mig...