Stærk - på mange måder!

10 ting du (måske) ikke vidste om mig…

De her indlæg er altid ret sjove at skrive, og jeg føler jeg kan give dig en mulighed for at lære mig endnu bedre at kende. Så derfor tænkte jeg, at det var på tide med et nyt “10 ting du ikke vidste om mig” 🙂

img_9235

  1. Jeg er født med krøller og mørkt hår. Da jeg kom i børnehave var mit hår helt lyst og glat, og siden er mine krøller i den grad kommet retur og den mørke leverpostejsfarve er der også nu under det lyse.
  2. Jeg nåede lige at blive gravid inden jeg blev 30 år! Jeg tog ikke mindre end 14 graviditetstester på min fødselsdag d.21/3, og de var alle sammen mere eller mindre positive. Jeg havde bare svært ved at tro på det.
  3. Jeg havde været single i 7 år inden jeg mødte Patrick sidste sommer!
  4. Jeg har 15 tatoveringer.
  5. Jeg gik som barn til hiphop, og blev nr.2 til en hiphop konkurrence.
  6. Jeg drak mig så fuld til mit afgangsbal i 3.g, at jeg blev fundet i en busk i et lyskryds, og blev pænt kørt hjem til min ekskærestes mor.
  7. Det første år jeg boede i Kbh (2007) gik jeg til spinning 4 x ugen, og var med til et 6 timers spinning maraton.
  8. Jeg kan ikke foredrage måger, svaner og duer. Jeg går altid en stor bue udenom, også hvis jeg er ude at løbe.
  9. Jeg har en gang midt om natten byttet om på en tube med Canesten og ibuprofen (creme).. Det var ikke rart!
  10. Jeg bruger briller og kontaktlinser. Jeg har -1,25. Jeg er ikke vild med at have briller på, og har det bedst med at have linser på, men jeg bliver ofte træt og tør i øjnene sidst på dagen.

Hvis du vil læse nogle af mine tidligere lignende indlæg, finder du dem her og her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærk - på mange måder!