Svedig workout til dig!

Stærk – på mange måder!

I min optik, kan du være stærk på mange måder. På lige netop din måde. Om du er stærk i at løfte tunge vægte, om din styrke er i løb, roning, cykling, svømning eller noget helt andet, så er du stærk i dine forcer. Jeg føler mig selv stærk i styrketræning og løb, men jeg er hverken den stærkeste eller den hurtigste – jeg er dét, jeg kan med min krop.

For noget tid siden udgav Jacob Beermann bogen STÆRK. En bog der guider dig til at få en bedre løfteteknik, og blive stærkere og bevidst om skader og hyppige fejl, du kan opleve i et træningscenter.

“STÆRK er for dig, der ønsker at forstå principperne bag styrke, løfteteknik og kost – og er træt af at skulle sortere i de store mængder information på nettet.”

staerk-bog-forside

Jeg kan klart anbefale dig bogen, hvis du gerne vil blive bedre til squat, dødløft og bænkpres. Der er billeder af alle øvelser, så du i den grad føler dig sikker i, hvordan du skal gøre. Du får også tips til variation, motivation, kost, søvn osv. Der er desuden også et træningprogram med.

En af de ting, som jeg godt kan lide ved Jacob, er at han er virkelig god til at forklare, hvordan en øvelse skal udføres, hvorfor og hvilke muskler du bruger. Inden jeg blev personlig træner, brugte jeg tit hans hjemmeside maxer.dk, til lige at tjekke øvelser og teknik ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svedig workout til dig!