Er det en pige eller en dreng?

Barsel lige om hjørnet.. Allerede?!

Okay, jeg synes tiden flyver af sted. Jeg sad lige og kiggede i min kalender, og har kun knap 4 måneder tilbage inden jeg går på barsel. 4 måneder?! Det er jo ingenting, da jeg også skal holde lidt sommerferie.  Puha!

Hvis alt går som planlagt, så går jeg på barsel fra d.1/10, og afslutter derfor alle mine piger (klienter) inden da. Jeg har allerede skåret en del ned på min personlige træningstimer, da jeg ikke har lige så meget energi, som før, og mit arbejde er i den grad fysisk krævende. Men voksende mave eller ej, jeg forsætter så længe jeg kan 🙂

11025959_10152788599459702_2069383698457946273_n

Jeg har valgt at gå på deltidsbarsel, så jeg stadig kan have bloggen kørende, og forholdsvis hurtigt kan starte et par klienter op igen, når tiden er til det i det nye år. Lad mig bare sige, at det er pænt omstændigt lige at finde ud af, at søge barsel som selvstændig. Men det kommer ikke bag på mig, det var nemlig heller ikke nemt at starte op som selvstændig.. Men alt skal nok falde på plads 🙂

Til dig, der også er gravid og nybagt mor i det nye år: jeg starter mor-barn hold op, så snart jeg selv kan træne, så vi kan træne sammen. Sted, tid, pris og dato skal jeg nok melde ud ASAP, men der skal lige et par ting på plads først. Men nu ved du det, så håber jeg du vil træne med mig og din babybule eller baby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det en pige eller en dreng?