Jeg har mistet appetitten..

Er det en pige eller en dreng?

Jeg har simpelthen glædet mig, så meget til den her dag. Fredag efter Kristi Himmelfart, var vi forbi Lille Liv sammen med mine forældre og min mormor, for at se om vi kunne se kønnet på lille Peanut. Men det kunne vi ikke, der var krydsede ben og numse hele tiden. Så vi fik en ny tid, og det var så i dag 🙂

Og lille Peanut er en… Dreng! Der er vist ingen tvivl der 🙂

d04e67be-c086-492b-a8a5-cd29f9e48a05

Det er helt vildt nu at vide, hvad det er jeg bærer rundt på inde i min mave. Men uanset køn, så er det vigtigste for både Patrick og jeg, at barnet har det godt og alt er som det skal være. Det har dog givet en vis ro, nu at vide, at det er en dreng, og så kan mormor og farmor ellers bare gå i gang med strikketøjet 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har mistet appetitten..