Sådan har min trænings uge set ud...

Jeg har mistet appetitten..

Det lyder måske lidt voldsomt, men på en måde er den god nok. Jeg har virkelig svært ved at få spist ordentlige måltider i øjeblikket. Jeg kan ikke spise særlig meget, så bliver jeg PROP mæt med det samme, og må ligge og slå mave (helst på gulvet hjemme i stuen, haha!).

De første 3 måneder har min graviditet ændrede min kost sig meget. Jeg kunne slet ikke få salat med kylling ned, som jeg før spiste hver dag. Du kan læse mere her.

img_0274

Jeg er så vild med min kjole fra Vero Moda, som jeg købte på Boozt.com. Den sidder dejlig løst, og er god her under min graviditet til sommer. Mine sko er fra Reebok.

Jeg er sulten når jeg vågner om morgenen, og her får jeg enten havregrød eller proteinpandekager. Mellemmåltid er frugt, især vandmelon er jeg vild med eller smoothie. Frokost er ofte to skiver ristet fuldkornsbrød med tunsalat, og til eftermiddag spiser jeg frugt, smoothie, en bolle eller lign. Aften, ja her er jeg altså gået helt kold. Igår var det koldskål, i forgårs sushi. Jeg føler ikke jeg har lyst til noget, men ser jeg billeder af noget, så kan jeg lige pludselig få helt vildt meget lyst til lige netop dét (knap så fedt i dag, hvor alt har lukket pga pinsen). Jeg har spist en lille bolle med humus, og så må vi se hvad jeg ellers får ned. Sodavands er altid et hit 😉

Så det er jo ikke fordi, jeg ikke får noget at spise. Jeg føler bare det er underligt, at min appetit er så påvirket af min graviditet. Men det er vel nok meget normalt. Jeg er i uge 17 (16+1) i dag, og det begynder virkelig at kunne ses nu, hvilket jeg synes er dejligt!

2 kommentarer

  • Louise Simonsen

    Hej hej. Jeg sidder og kigger gennem dine opskrifter osv for at få lidt inspiration til en sundere hverdag med børn, og du nævner du selv hvor vild du er med din kjole på billedet og jeg kan se at indlægget snart er 1 år gammelt, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at forsøge at finde kjolen – men så skal jeg bruge et stylenr som står i mærket (med mindre du som mig altid klipper mærkerne af 😉) håber du kan hjælpe mig! Tak for en super blog med rigtig mange inspirerende indlæg! Stor fan! Kh Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Louise. Kjolen er fra Vero Moda, men ja jeg har solgt den, så kan ikke hjælpe dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har min trænings uge set ud...