Træningsprogram der giver dig sved på panden!

Sådan har min trænings uge set ud…

Selvom jeg er gravid, så har jeg altså ikke droppet min træning. Tværtimod. Jeg har selvfølgelig ændret lidt og sænket tempoet, og holder lidt flere pauser end jeg plejer 🙂 Og ja, du må gerne træne, som gravid, det er nemlig både godt for dig, baby, fødsel og meget mere. Læs mit indlæg om det her. Jeg er i dag søndag i uge 17 (16+0).

img_0234

Billedet er fra mandagens træningsevent i The Wolf Pack Gym. Det var en hård og svedig omgang!

Den her uge, har jeg nået en masse styrke- og konditionstræning. Min uge har set sådan her ud:

Mandag: 45 min. stramp op/puls-styrke i 35 grader (event med Vitamin Well og HealthySkinnyBitch) i The Wolf Pack Gym. Pulsen kom op på 193 og jeg svedte helt vildt. Puha!
Tirsdag: 7 km løbetur om Søerne
Onsdag: 60 min fullbody træning + 5 min. intervalløb på Skillmill
Torsdag: 20 min. på crosstrainer + 10 min. på airdyne
Fredag: 60 min. fullbody træning inkl. intervalløb mellem mine set. Se programmet her.
Lørdag: Hviledag. Min kæreste og jeg tog på cykeltur med frokostkurven pakket. Vi cyklede langs Strandvejen, og endte med at cykle knap 27 km.
Søndag: 60 min personlig træning med min yndlings træner Philip aka Rebelsport. Jeg har ikke trænet med ham siden marts, hvor jeg fandt ud af, at jeg var gravid, fordi jeg har været ramt af kvalme og ikke vist, hvad jeg har kunne træne eller magte. Men det var SÅ fedt at være tilbage, og min kæreste trænede med. Vi trænede bagkæde (masser af baglår, balder, ryg og de skrå mavemuskler).

Udover min træning, så cykler jeg til alt. Jeg har ca. 20 min til arbejde, og nogle dage cykler jeg frem og tilbage 2 gange. Jeg har altså en ret aktiv hverdag og masser af træning – men jeg sørger også for at få en lur midt på dagen, hvis jeg er hjemme. Det er tiltrængt i øjeblikket 😉 Under min træning bruger jeg et pulsur fra Garmin, til at holde øje med især min puls, kalorier og dagens skridt.

Hvordan ser din trænings uge ud, og hvad kan du bedst lide at træne? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram der giver dig sved på panden!