Frokost på Fedtegreven!

Mit første (pinlige!) besøg hos jordmoderen..

I tirsdags var jeg til første møde hos min jordmoder. Jeg havde glædet mig meget, og set frem til at snakke lidt mere om baby-Peanut, forløb og hvordan det hele står til.

Jeg cyklede hjemmefra kl.5:30 for at møde på arbejde kl.6, og havde først tid kl.10:15 hos jordmoderen. Da jeg cyklede på arbejde var det blot overskyet, så jeg havde ikke jakke med mig, men havde bare min hættetrøje på og tights. Ikke særlig regnvejrs-venligt! Men selvfølgelig ender det med at styrt-regne, da jeg skal af sted fra Repeat mod Jordmodercentret på Østerbro.

img_0219

Billedet er fra i søndags, uge 16 (15+0)

Jeg møder derfor drivvåd op til første møde hos min jordmoder. Det var så pinligt! Jeg følte mig, som den dårligste ‘mom-to-be’, og tænkte bare; “Shit, hvor er det bare typisk mig, det her..” Men jeg kunne ikke rigtig gøre så meget ved det, så jeg hængte pænt min hættetrøje på knagen, og undskyldte for at briksen blev så våd efter jeg havde ligget på den..

Heldigvis var hun positiv over for min livsstil, livmoderens og min maves størrelse og Peanuts hjerterytme var perfekt. Mit blodtryk var lavt, men det havde hun allerede indset, da jeg fortalte om min hverdag og træning, så der var ingen grund til bekymring der.

Derfor endte det med at være en god oplevelse, trods drivvåde tights og hættetrøje. Jeg skyndte mig hjem, hold op jeg frøs. Har i oplevet lignende, lidt halv-pinline episoder som min? (Det håber jeg, haha, så føler jeg mig ikke helt alene om dén her) 🙂

3 kommentarer

 • Benedicte ,Sundhedsplejerske

  Der er da ikke noget pinligt ved det.Du mødte op , var blevet overrasket af vejret.Sådan var det.Der er ikke noget der er perfekt – vi er heldigvis mennesker, og når man arbejder med mennesker ved man at der indgår blod sved og tårer i hverdagen.Her var det så bare regn- forfriskende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Line. Sikke en fin babybule 🙂 fik du et brev med posten omkring jordmoderbesøg? Grunden til jeg spørger, er fordi jeg selv er 15+2 og ikke har modtaget noget brev endnu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle! Tak 🙂 Jeg undrede mig selv over, at jeg intet hørte da jeg havde fået af vide, at jeg ville høre noget fra jordmorderen. Så jeg ringede til min læge, og hun havde så fået en tid til mig. Heldigvis havde jeg tid den dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost på Fedtegreven!