Udendørs holdtræning med mig!

Frokost på Fedtegreven!

sponsoreret

I lørdags var jeg og min kæreste Patrick på Fedtegreven for at spise frokost, og ikke mindst fejre vores 9 måneders dag. (Hold op, hvor tiden flyver afsted!) Jeg har ikke været på Fedtegreven før, men har hørt godt om stedet, så tænkte det var en god anledning at tage derhen. Og jeg blev i den grad ikke skuffet!

img_0196

Vi blev mødt af en sød tjener, der viste os ovenpå, hvor vi fik et bord ud mod gaden. Fedtegreven har en blanding af bodega og bistro stemning, og jeg er ret vild med deres indretning med de grønne lamper. Selv på toilettet var der grønt, og en fest med høj bodega musik 🙂 Man kan også sidde uden for på de søde borde med sommerlig stemning.

img_0176

img_0179

img_0181

Vi bestilte to drinks til at starte med. Jeg fik en uden alkohol med hyldeblomst, og så lokkede jeg Patrick til at smage en Aperol Spritz (den er jeg selv ret fan af). Super dejlige og forfriskende, hvilket vi klart havde brug for efter vores træning, og så var vejret jo mega dejligt 🙂

Det mægtige spisekort (som de kalder det) bugner af lækre, små og store retter, og der er ikke rigtig nogen rød tråd for om du skal bestille for- eller hovedret, så vi besluttede os for at bestille lidt af hvert og dele det. Det blev til:

  • Hjemmelavede nachos
  • FedteGreven’s deller (med brød)
  • Krabbe guacamash (med nachos)
  • Stegte argentiske røde rejer
  • Grøn salat vinaigrette

img_0200

img_0210

Og alt var godt! Især de hjemmelavede nachos, hvor vi brugte krabbe guacamash som dyppelse 🙂 Vi kunne lige klemme en dessert ned, eller Patrick spiste halvdelen af min, men vi fik en lækker rabarber trifli. Og så kunne vi ellers trille hjem igen, og tage på stranden og slå mave!

Fedtegreven er klart et besøg værd, hvis du skal ind til byen i København. Der er hyggeligt, og noget for en hver smag, til gode priser. Hold øje med Fedtegreven’s arrangementer på Facebook og følg dem på Instagram for at blive inspireret med lækre retter, vin og drinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørs holdtræning med mig!