Sommerkjole med plads til babybump!

Hvorfor bruger jeg et pulsur?

Eftersom jeg gang på gang bliver spurgt om, hvilket pulsur jeg bruger, når jeg viser det på min Insta-snap, så tænkte jeg, det var på tide med et indlæg omkring min brug af pulsur og hvilket.

For nogle år siden startede jeg med at bruge Polar FT4, og blev ret bidt af at kunne følge med i min puls og kalorieforbrænding. Siden da har jeg brugt Garmin Forerunner, da de ikke har pulsrem, men derimod pulsmåler i selve uret. Og det er virkelig rart. Så slipper man for den der svedige pulsrem, der alligevel irriterer under sportsbh’en 🙂

Jeg har været glad for Garmin Forerunner 235, men havde en del problemer med, at min puls forsvandt under træning. Det er ret irriterende, især da jeg holder øje med min puls under træningen, men også bagefter. For lige at tjekke, at jeg havde pulsen godt oppe et par gange, og fik forbrændt en masse kalorier. Men ellers er Forerunner 235 rigtig fint til almindelig træning og løb, kalorier og skridt. En ting der kommer bag på rigtig mange, som jeg træner, er netop de antal skridt de får (eller ikke får) gået på en dag, så snart de begynder at tracke det. Kvinder skal gerne nå 10.000 skridt og mænd 12.000 skridt dagligt. Forerunner 235 kan virkelig meget, som jeg slet ikke har fået sat mig ind i, men du kan løbe mod dig selv og slå dine tider, planlægge træning og meget mere.

Under optagelserne til et kommende tv-program med min kollega og ven Rune, så brugte vi Garmin Forerunner 35. Jeg er ikke så vild med designet, men uret er meget let, og så er det ret godt til brug under forskellige træningsaktiviteter; løb ude og inde, powerwalk, cykling ude og inde og fitness (cardio). Desuden vibrerer uret og viser fyrværkeri på skærmen når du når dine skridt og sætter nye rekorder. Prismæssigt er Forerunner 35 fint til dig, der træner og løber uden at have de helt vilde mål og planer, modsat Forerunner 235, der er lidt dyrere men som også kan det mere, hvis du vil og har tid til at sætte dig ind i det.

img_0240 img_0242

Det jeg har på, på billederne er Forerunner 735XT, det ligner 235.

De sidste par uger har jeg brugt Garmin Forerunner 735XT, som jeg fik, da jeg sendte mit Forerunner 235 til reparation (jeg brokkede mig tilpas over det med pulsen forsvandt!). Det er dog ikke et ur, jeg selv ville have valgt, da det er beregnet til tri og er et multi-sportsur. Det kan bruges til løb ude og inde, cykling ude og inde og svømning, og så er der en træningsfunktion der hedder triathlon. Det kan ligesom 235 en heeel masse, som jeg ikke har gjort mig klog på endnu. Jeg savner lidt de træningsmuligheder, som 35 har, men uret er jo netop beregnet til tri.

Hvis jeg skal anbefale et ur til dig der træner, løber og dyrker motion, så vil det klart være Forerunner 35 eller 235.

2 kommentarer

  • Anne

    Hej Line. Super fedt indlæg! Jeg står netop og skal ud og investere i et nyt, og kan ikke helt beslutte mig mellem forerunner 35 og 235. Hvordan er de til at opfange signalet på en udendørs løbetur? Og kan 235 også bruges til indendørs løb?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anne. Godt at høre 🙂 Jeg synes mine ure godt kan være længe om at finde signal, så går altid ud lidt før jeg skal løbe for at lade uret søge. Ja, det kan godt bruges indendørs.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjole med plads til babybump!