"Kan du godt træne selvom du er gravid?"

Når det hele bliver lidt for svedigt..

Sponsoreret af Perspirex

Jeg håber ikke du er sart, men indlægget kommer til at handle om sved. Nogle sveder meget, andre sveder næsten aldrig. Jeg er typen der sveder, ret meget. Jeg sveder bare jeg sætter mig på cyklen for at cykle på arbejde, eller hvis jeg går en tur om Søerne. Det er selvfølgelig mest om sommeren når det er varmt, men jeg sveder skam også selvom det er køligt. Når jeg træner, ja så går der heller ikke lang tid før jeg sveder. Men det er fint for mig, jeg kan godt lide at sveden drypper af mig i ansigtet, for så føler jeg, at træningen bliver lidt hårdere.

For mig er det værst på ryggen, i ansigtet ved mine øjenbryn og selvfølgelig under armene. Og under armene, der kan det godt være irriterende, hvis man har en lys t-shirt eller trøje på. Det gør mig intet når jeg træner, men når jeg er på arbejde, så synes jeg ikke det er mig der skal stå og svede, men kun mine klienter 🙂 Jeg cykler også ofte videre efter træning, og nogle gange til møder. Går jeg lidt for hurtigt i bad, ja så sveder jeg nærmest lige så meget bagefter. Og eftersom jeg er den sporty-type, der cykler til alt, både til arbejde, aftaler og sociale arrangementer, så kan det altså godt være en smule irriterende, at have de der svedpletter under armene, når man gerne vil se en smule præsentabel ud 🙂

img_0106

Lige da jeg blev opereret for ansigtsrødme (læs mere her), så vidste jeg, at en af bivirkningerne netop var øget svedmængde. Og jeg må også være ærlig at indrømme, at det blev værre efter operationen, jeg begyndte at svede mere end før. Jeg startede med at bruge Perspirex Original antiperspirant, for at kunne gå i tøj, jeg gerne ville, uden at have synlige svedpletter under armene. Sved på ryggen bliver altid reddet af min undertrøje, hvilket jeg ikke kan gå rundt uden.

Det er nogle år siden jeg har brugt en antiperspirant sidst, men de sidste par uger har jeg testet den der hedder Comfort fra Perspirex, der beskytter mod sved (og dertilhørende lugt) i 3-5 dage. Antiperspiranten kan i mange tilfælde (i hvert fald for mig) være en life-saver, når det kommer til have en aktiv livsstil, og være i et sportsmiljø. Perspirex antiperspiranter er udviklet både til kvinder og mænd, har en neutral duft og er ikke tilsat parfume eller kunstige konserveringsmidler. Perspirex antiperspiranter fås som roll-on og lotion.

Sådan skal du anvende Perspirex:

  • Påføres under armene og på tør hud, inden du går i seng
  • Vask dig under armene om morgenen med vand og sæbe
  • Påfør den deodorant eller parfume, som du normalt bruger
  • Du kan anvende Perspirex hver aften indtil du har opnået den ønskede effekt, det tager omkring 1 uge for at opnå

img_7899

Perspirex Comfort er videnskabelig dokumenteret til at yde holdbar og langvarig høj beskyttelse mod sved og svedlugt i 3-5 dage, og giver god hud-komfort, da det unikke CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter.

Hvis du er i tvivl om, hvilken antiperspirant du skal anvende fra Perspirex, så kan du tage en test og finde ud af det lige her. Mit testresultat viste, at jeg blev anbefalet ‘Comfort’. Hvad viser dit? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kan du godt træne selvom du er gravid?"