Bikini og en semi-gravid mave..

Jeg har aflyst min camp på Marbella…

Øv øv øv.. og atter ØV! Men jeg har aflyst min camp på Marbella i uge 34. Det er bare så ærgerligt, men der er heldigvis en god grund til det. Og det er, at jeg jo er gravid, og vil nærme mig 3. trimester til august (er sat til d.19/11). Derfor kan jeg ikke have en camp med ansvaret for 20 seje deltagere, der hver dag skal tæskes igennem hård, sjov og svedig træning eller være på hver dag med gode tips og snak om sund kost og træning. Af den grund, har jeg valgt at aflyse campen og gemme den til næste sommer. Der SKAL jeg afsted, og det bliver med garanti med baby. Men det kan sagtens lade sig gøre, det har jeg set hos sødeste Mette Lyngholm 🙂

image

Holdbillede fra min camp sidste sommer

Jeg havde ellers virkelig set frem til endnu en camp på Marbella og Finca Naundrup, især efter deres store renovering, men det hele bliver trods alt opvejet af, at jeg har en baby i maven 🙂

Jeg overvejer i stedet at køre et udendørs hold, enten i Fælledparken eller på Konditaget eftermiddag/aften, med træning 1 x ugen i uge 27-30. Er der stemning for det? ALLE kan være med, uanset form, alder og køn. Vi skal bare have det sjovt, svede og grine, samtidig med at vi kan nyde det gode vejr! Der vil være plads til 10-15 deltagere, og det kommer til at koste 150,- pr træning.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini og en semi-gravid mave..