Morgenmad inden træning

Bikini og en semi-gravid mave..

Wuhuu! Sommeren er endelig kommet, og hvor er det bare skønt. Bare ben, bare tæer, kjoler og ingen jakke eller vanter når man cykler på arbejde kl. lort om morgenen. Ja tak 🙂

Jeg er nu 13 +5 uger (uge 14) henne i min graviditet, og det kan efterhånden godt ses, når jeg har en stram top på eller kjole. Det er både en vild dejlig og mærkelig følelse.

img_0041

Jeg kan mærke jeg lige skal lære at accpetere, at maven vokser. Tro mig, det er dejligt men også lidt svært at forstå oppe i hovedet. Jeg glæder mig til, at maven bliver lidt mere rund og hård, og ligner en gravid mave.

img_0109

I dag havde jeg et par timer fri midt på dagen, hvor jeg tog i Fælledparken. Jeg har aldrig før haft problemer med at have bikini på, men puha jeg syntes godt nok det var svært at smide kjolen og sidde der i bikini men en lille tyk mave. Folk der kender mig, ved jo at jeg er gravid, men ved du det ikke, så tror jeg ikke helt det kan ses. Men hvad kan jeg bruge andres mening til?! INTET! Så da jeg først fik smidt kjolen og lagt mig godt tilrette i solen, så var det skønt. Og jeg havde det godt med mig selv.

Uanset om du er gravid, som jeg, så lad være med at lade andres mening og tanker styre om du skal have bikini på eller ej. Det er din krop, og dig der bestemmer. Så nyd sommeren, uanset hvordan du ser ud. Du er smuk, som du er <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad inden træning