Min kost de første 3 måneder af graviditeten...

Er du en hold-type eller træn-alene-type?

Uden tvivl: jeg er en træn-alene-type. Jeg elsker at sætte mit headset i ørene og skrue godt op for musikken, og så bare have mig-tid med enten en løbetur eller en tur i fitness centeret.

I dag var jeg til et event med HealthySkinnyBitch og Vitamin Well, hvor den stod på 65 min. holdtræning (lidt a la stram op/puls) i 38 graders varme i The Wolfpack Gym. Vi var ca. 20 piger, der gav den max gas og kampsvedte, og havde det skide sjovt. Jeg hyggede med i hvert fald med Mathilde, som heldigvis også var med 🙂 Det var en fantastisk måde at starte mandagen på (vi skulle være der kl.6:15!).

Og det fik mig egentlig til at overveje om jeg en gang i mellem skulle hoppe med på et par træningstimer, slippe kontrollen og lade en anden sige, hvad jeg skal gøre. Det er nok meget sundt, og god variation. Meeen, jeg kan nu bedst lide at bestemme selv 😉

Uanset hvad du bedst kan lide, om det er at hoppe med på holdtræninger eller træne selv, så tæller den træning, du får gjort. Der er ikke noget der bedre eller giver mere, du skal træne det, du synes er sjovest og hårdest!

Hvilken type er du?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kost de første 3 måneder af graviditeten...