Forbyder du dig selv sukker og hvidt brød?

En anden måde at få hælp til nye sunde vaner!

Hvis jeg skal anbefale nogle om de skal vælge personlig træning eller online forløb, så vil jeg uden tvivl sige: personlig træning. Det er noget andet at stå til ansigt til ansigt 1 eller 2 x ugen med sin træner, og kunne snakke og træne samtidig end via email og telefon.

Men det er ikke alle, der har råd til personlig træning eller mulighed for det, hvis man fx bor i en anden by langt væk. Og jeg vil SÅ gerne hjælpe, så mange som muligt med at få nye sunde vaner, blive mere motiveret for træning, og bare blive gladere og fyldt med mere energi. Desværre har jeg bare ikke flere timer i døgnet (er fuldt booket til slut august) eller mulighed for at træne andre steder end i København. Derfor har jeg optimeret mine online forløb, så de nu er langt bedre end før.

louise-og-line

Jeg har lavet over 50 videoer, som er lagt ud på min Youtube kanal, så du nemt kan se, hvordan øvelserne fra dit træningsprogram skal udføres. Vi vil fast hver mandag i de 8 uger forløbet varer ringes ved, så jeg hele tiden er sikker på, at alt går som det skal. Kosten er der, som altid, intet hokus pokus over. Du skal lære at spise de rette mængder, men hvor der er plads til både-og. Stort set alle de piger jeg har hjulpet, har både drukket alkohol, spist kage og slik under deres forløb hos mig, og alligevel opnået flotte resultater. Se mere her.

Hvis du længe har overvejet personlig træning, men har du ikke mulighed for det, så lad mig hjælpe dig med et 8 ugers online forløb. Du finder al info og pris lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbyder du dig selv sukker og hvidt brød?