Lækre pølsehorn!

Inspiration til din weekend-træning!

Jeg ved ikke, hvad det er med mig i øjeblikket, men lige nu er jeg altså blevet ret stor fan af blande puls-arbejde ind i min styrketræning. Jeg føler virkelig jeg presser mig selv lidt mere, pulsen holdes oppe hele tiden og det er hårdt, men kort og effektivt. I dag røg pulsen op på 183 under den ene tur på airdyne, haha 😉

Lige nu træner jeg styrketræning 3 x ugen, og det er fullbody hver gang, altså hele kroppen. Siden fredag i sidste uge har jeg trænet mandag, onsdag og i dag fredag, hvor jeg har brugt airdyne (airbike) i mellem mine superset/giantset. Du finder sidste fredags program her.

img_5068

Jeg har ændret lidt hver gang, men jeg har som basic lavet 3 øvelser og sluttet af med 30 sek på airdyne. Gentaget 3 set, og i alt 3 giantset (giantset består af 4 øvelser, hvor superset er 2-3 øvelser). I dag blev det dog til 4 øvelser + 30 sek airdyne x 3 set. Det vil jeg kalde for cirkeltræning med 5 øvelser i alt. Så hvis du trænger til ny inspiration og gerne vil presses lidt, så prøv det her:

Cirkel 1:
1. 10 x dødløft
2. 10 x one arm row (kettlebell)
3. 10 x one leg elevated hip thruster
4. 15 x push ups mod vægtstang i squat-stativ
5. 30 sek på airdyne
3 set i alt

Cirkel 2:
1. 10 x sumo dødløft
2. 15 x skulderpres
3. 10 x goblet squat
4. 10 x side bend
5. 30 sek på airdyne
3 set i alt

Cirkel 3:
1. 15 x TRX row
2. 10 x TRX roll out (core)
3. 10 x TRX superman (tricep)
4. 30 sek på airdyne
3 set i alt

Rigtig god fornøjelse, og og husk 8-10 min opvarmning 🙂

Du finder en masse af det Reebok jeg har på lige her og her.

2 kommentarer

 • Hvordan finder du goder steder at træne udenfor?

  Jeg synes virkelig, at det er akavet at træne udenfor, hvor andre mennesker ser på en.

  Eller er det bare mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara. Jeg synes bestemt ikke det er akavet at træne uden for. For mig kunne jeg træne, hvor som helst! Jeg tror mere det handler om, at du har fokus på, at det er akavet – men langt de fleste kigger alligevel ikke og hvis de gør, tænker de højst sandsynligt “fedt nok” eller “ja, jeg burde sku også træne”. Men igen, hvad andre tænker er ligemeget. Hvis du gerne vil ud og bruge din krop, så er det dét du skal gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre pølsehorn!