Styrke og puls i et program!

Tortilla-Calzone!

Okay, den her tortilla-calzone smagte overdrevet godt, selvom den måske ser lidt mystisk ud. Men alt skal jo heller ikke være Instagram-billede-værdigt 😉

Min kæreste og jeg så en video på Facebook forleden dag, hvor de brugte tortillapandekager, pomfritter, hakket oksekød, en masse olie og ost. Og så fik vi straks lyst til selv at prøve med en vores egen version.

img_9746

Vi brugte: 4 fuldkorns tortilla (wrap), 0.5 stor sød kartoffel, 500 gr. hakket oksekød, revet cheddar og 1 rød peberfrugt.

Sådan gør du:

  • Skyl og rens kartoflen, skær den ud i tynde strimler (fritter) og bag i ovnen i ca 30 min.
  • Imens kartoflerne er i ovnen, tager du en pande, varmer den op og smider kødet på i små klumper. Svitses med krydderier til det har en gylden brun farve (gennemstegt).
  • Vi brugte et fad, men du kan også bruge et tærtefad. Læg de 4 tortilla så de dækker fadet. Start med at drysse ost på bunden, så kød og fritter, peberfrugt og ost igen. Vi lavede 2 lag af det.
  • Fold til sidst toppen af tortillaerne sammen (det der er tilbage uden fyld ude i siderne)
  • Bages i ovnen i ca 20 min ved 200 grader.

img_9749

2 kommentarer

  • Engang tomatsauce og bechemelsovs i lag med ristede svampe og skinketern deri + en 0,5 dåse majs er sååå godt der i, hvis man skal lave en skinkepizza version.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrke og puls i et program!