Jeg har brug for din hjælp!

20% rabat på lækkert sportstøj!

Jeg elsker når træningstøjet matcher. Det er lidt som om træningen bliver liiidt bedre! Og min træning i morges var virkelig god og hård 😉 Den skal jeg nok dele senere. Jeg havde det her set på med en hvid top og lyseblå crossfit sko. Det bedste af det hele er, at jeg har fundet det til dig på sportmaster.dk, hvor du kan spare 20% rabat –  det er da ren win-win og så på en fredag 🙂

BH

Tights

Top

De crossfit sko jeg havde på, er der ikke ,men de her er altså også mega fede, og gode at have på, og passer perfekt til sommeren (der forhåbentlig er lige om hjørnet). Shop amok, piger!

img_9776

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for din hjælp!