Lækkert fullbody træningsprogram!

Jeg har brug for din hjælp!

Jeps, den er god nok. Jeg har brug for feedback, hjælp og gode råd fra dig, der følger med her på bloggen og i mit arbejde, som personlig træner.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe så mange som jeg kan, men desværre, eller det er jo dejligt, så har jeg utrolig travlt, og har derfor ikke tid til at tage flere klienter ind. Og det er jo drøn ærgerligt, for jeg kan ikke lide at sige nej eller sætte folk på en venteliste, hvor de må vente til juli før de kan komme igang med træning hos mig.

Derfor vil jeg rigtig gerne optimere mine online forløb, så jeg på den måde kan hjælpe mange flere med at få bedre kostvaner, få træningsglæden tilbage, blive sundere, stærkere, hurtigere, gladere og fyldt med energi.

Samtidig kan det også være en for stor udgift for mange at købe sig til personlig træning, og her kan online forløb være løsningen.

Lad os forestille os, at du gerne vil starte med et online forløb hos mig:

  • Hvad ville du sætte pris på i sådan et forløb?
  • Hvor meget er du villig til at betale for at modtage kostplan, træningsprogram, ugentlig opfølgning og fri mailvejledning?
  • Hvor mange uger ville virke for dig? 6, 8, 10 eller 12?
  • Vil du foretrække ugentlig opfølgning med mail eller via telefon?
  • Hvad skal der til for, at jeg kan være 100% sikker på, at du følger planen?

For mig er det super vigtigt, at jeg kan hjælpe dig på den bedst tænkelig måde, men selvfølgelig foregår det online og vi mødes derfor ikke face 2 face. Min kostplan er ikke skræddersyet, den løsning tror jeg ikke på, men derimod får du vejledning og bliver guidet til at spise, så du er i kalorieunderskud (hvis vægttab er målet), men hvor der er plads til både-og. Du kan vælge selv, hvad du vil spise, men ud fra mængdeanvisning og forslag. Mit træningsprogram vil blive tilpasset dit mål, det antal gange, som du vil træne om ugen og hvad du gerne vil træne, og det du kan lide.

Online forløbet er for ALLE uanset alder, køn og træningsniveau.

Jeg håber meget, at i vil hjælpe mig, så jeg kan hjælpe andre på den bedste måde <3

img_4925

Ps. Fik du set mit fullbody træningsprogram fra igår? Eller den super nice rabatkode til massage? 🙂

Mit træningstøj og sko er fra Reebok. Du finder et stort udvalg her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert fullbody træningsprogram!