Recovery Boots - effektiv restitution!

Lækkert fullbody træningsprogram!

I morges havde jeg personlig træning med 2 skønne piger, og de blev tæsket godt igennem en lækker træning for hele kroppen. Jeg fik helt selv lyst til at træne samme program bagefter, og puha det var hårdt. Derfor skal i da ikke snydes for lidt god inspiration til jeres træning 🙂

Opvarmning: 8-10 min valgfri

Superset 1:
1A) 16 x elevated reverse lunges (8 reps til hvert ben, tag reps med skiftevis højre og venstre ben) Se video
1B) 20 x jump squat
3 set

Superset 2:
2A) 20 x planke-rows (10 reps til hver arm, tag reps med skiftevis højre og venstre arm)
2B) 10 x stående skulderpres
3 set

Superset 3:
3A) 10 x split squat (10 til hvert ben)
3B) 20 x kettlebell swing
3 set

Superset 4:
4A) 10 x push up med hænder på bænk
4B) 10 x triceps pres
3 set

Finisher: 10 x 10/10 sek på Airdyne! Dvs. 10 sek arbejde efterfulgt af 10 sek pause, gentag 10 gange. (Pigerne skiftedes til at gøre det, så den ene havde pause mens den anden arbejdede. De tog 3 runder hver).

Du finder et stort udvalg af det Reebok jeg har på lige her.

2 kommentarer

 • Elsker at læse med her på bloggen!! Og fedt med inspiration til træningen! Jeg vil lige høre, om du stadig følger det her program og om du har kunnet se nogle forandringer?
  Hilsen
  Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanette! Tak, godt at høre 🙂 Jeg følger ikke rigtig nogle af de programmer, som jeg deler. Forstået på den måde, at jeg stort set altid varierer min træning, hvor nogle af øvelserne selvfølgelig går igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recovery Boots - effektiv restitution!