Detox... din hjerne!

Recovery Boots – effektiv restitution!

Er du typen, der træner meget og ofte har ømme muskler? Eller er du lige startet med at træne og har knoklet på i et stykke tid? Så kan jeg varmt anbefale dig at prøve Recovery Boots hos Lone, fra Bodymanagement.

Lone er min faste massør, og jeg sørger for at komme forbi min 1 gang om måneden. Det har min krop simpelthen brug for! Sidst fik jeg lov til at prøve de her Recovery Boots, og hold da op en forskel jeg kunne mærke dagen efter. Mine ben føltes 100 x lettere!

Kort om, hvad Recovery Boots gør for din krop:

Når du har Recovery Boots på, sker der en forøgelse af mikrocirkulationen samt en forbedret kapillarisering (små blodkar) i benene, ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og normalt atmosfærisk tryk. Undersøgelser viser, at der sker en markant forbedring af blodcirkulationen. Det er en afslappende og risikofri behandling, der ikke giver bivirkninger.

20 min behandling, giver samme effekt som optil 48 timers passiv restitution! Ved at presse det venøse væske tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en større mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af træning. Den mængde blod der flyttes ved 20 min behandling, er tilsvarende mængde du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.

Vi ved godt, at restitution vigtig. Når du træner slider du på muskelstruktur og sener. De skal derfor restituere for at reparere sig selv, og være klar til nye udfordringer. Derfor er det vigtigt ikke at træne hver dag, og at lade kroppen restituere efter (hårde) træningspas. Har du trænet i mange år, restituerer du hurtigere end en nybegyndere, men uanset niveau er det vigtigt at give kroppen den optimale restitution (hvile).

img_9621

Hvem kan have gavn af Recovery Boots?

Det kan fx trænings-, motions- og sportsudøvere med akutte eller kroniske skader samt personer, der ønsker at fremme kroppens regenerering efter en operation. Helingsprocessen ved skader og operation, kræver der kommer blod til der skadede område, det kan gøres ved at køle skaden med is, eller mere effektivt ved at skabe øget blodgennemstrømning ved hjælp af de smarte Boots. Forvridninger eller forstuninger skaber en masse væske i leddet, dette skaber et stort tryk i leddet og gør det svært at bevæge. Recovery Boots kan fjerne en stor del af væsken, og skabe den blodgennemstrømning der skal til for at regenerere leddet, så skaden heler hurtigere. Med et forholdsvis stort tryk, lader man maskinen arbejde i 20 min. på en enkelt muskelgruppe, hvis denne er hård og slidt efter en god hård træning. Når behandlingen er overstået, kører man 10 min restitutionsbehandling, og benene er klar igen!

Det er ikke et sponsoreret indlæg, men kun en varm anbefaling af super dygtig massør 🙂

– Men med koden LINESLIVSSTIL, kan du få en kombi behandling for benene til 350kr. (normal pris 450kr.). Du booker ved at sende en sms til Lone på 20727288.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox... din hjerne!