Påske på Hvidovre Hospital!

Når en ulykke kommer tæt på..

Nu skal jeg ikke virke alt for dramatisk, eller overdrive hele situationen. Min kæreste brækkede i torsdags skinnebenet og har været indlagt på Hvidovre Hospital, hvor han i søndags blev opereret. Forhåbentlig bliver han udskrevet i dag, så han kan komme hjem igen og vi kan være sammen. Jeg er lidt træt af at læse om alle andre og deres hyggelige påske, haha 😉

Når en ulykke, som den han har været ude for, eller en hvilken som helst anden, hvor ens nærmeste kommer til skade, så går det virkelig op især for mig, hvor meget den person betyder for mig.

img_7779

Jeg har følt mig helt alene, hjælpesløs, rastløs og mest af alt utrolig ked af det. Men det nytter ikke noget at vise det over for ham, for det er nok ham det gør aller mest ondt på 🙂 Derfor synes jeg det har været ekstra hårdt at skulle være den, der hele tiden ser lyst på tingene, siger det nok skal gå, at alt bliver godt osv. – når man i virkeligheden er pisse bange for, hvad der kommer til at ske.

Men min kæreste er bare mega sej og bider smerten i sig. Så jeg ved nu og er sikker på, at han kommer hurtigt på benene igen. Jeg vil i hvert fald gør mit for at støtte ham og være der for ham, så meget som jeg kan. Og så er det virkelig gået op for mig, at jeg IKKE kan undvære ham, han betyder ALT for mig!

Undskyld for alt det her sukkersøde, men jeg vil også gerne dele ud af mit privatliv, så i kan følge med og måske relatere endnu bedre til min hverdag.

1 kommentar

  • Ih, øv – rigtig god bedring med manden, håber I får hygget med påskeægsrester når han er hjemme igen 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske på Hvidovre Hospital!