45 min. fullbody træningsprogram!

Påske på Hvidovre Hospital!

Ja hvem havde troet det? Ingen, men i torsdags kom min kæreste, Patrick til skade under en fodboldkamp og brækkede skinnebenet. At det var hans debut for PI og at han kun nåede at være på banen i 7 min, ja det taler vi ikke om 😉

51385524084__6706bcf3-5735-4ba2-90fb-05dc0a04f49e

Men galt gik det, og vi endte på Hvidovre Akutmodtagelse, hvor han efterfølgende blev indlagt. Og i morgen søndag, skal han opereres ved middagstid. Der skal et søm ned i skinnebens knoglen, og den skal han have siddende resten af livet.

Stakkels ham! Men han er fandme sej. Det er helt vildt.

Vi har derfor tilbragt hele dagen igår og i dag herude, med kortspil og Netflix, og så har jeg heldigvis kunnet ordne alt arbejde, da det jeg laver lige nu mest er online. Læs mere her.

Men jeg glæder mig godt nok til i morgen eller mandag, hvor vi forhåbentlig kan tage hjem sammen <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

45 min. fullbody træningsprogram!