Rabat festen bliver ved! Op til 50% rabat hos Boozt.com!

Lækre, sunde quiona-chokolade muffins!

Mums, de her muffins blev faktisk rigtig gode, på trods af, at jeg lavede dem på slum. Men det er faktisk det, jeg tit gør. Bager efter hvad jeg lige har liggende, og efter hvad jeg lige tænker bliver godt 🙂 Nogle gange lykkes det, andre gange bliver det knap så godt, haha.

img_9604

Men de her muffins blev gode, og er uden tilsat sukker. Og så er de nemme at lave:

Tænd for ovnen på 180 grader, varmluft. Start med at piske æggene hvide, hak chokoladen og tilsæt bagefter chokoladen og resten af ingredienserne, og rør godt rundt. Jeg brugte en muffins-bageform, men du kan også bruge enkelte muffinsforme.

Bages i ovnen ved 180 grader i 15 min.

img_9602

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat festen bliver ved! Op til 50% rabat hos Boozt.com!