Træn udenfor i det gode vejr!

Spar op til 50% rabat på lækkert sportstøj!

(Reklame link)

Okay, hvem andre end mig elsker nyt sportstøj?? Det tænkte jeg nok 😉 Og det er med garanti ikke gået jeres næser forbi, hvis i altså dagligt følger med, at jeg kun går i Reebok – men som Reebok ambassadør, så er det, det jeg må have på og det er jeg ret så glad for!

Jeg synes selv, at Reebok er kommet rigtig godt med og laver en masse fede, farverige og lækre tights (som er højtaljede!), virkelig gode træningssko og smarte toppe.

Jeg har samlet noget af det, som jeg bruger mest og linket til Sportmaster, hvor du lige nu kan spare op til 50% rabat på udvalgt træningstøj. Hvor fedt er det lige 😉 Skynd dig at tjekke det ud! Der er faktisk stort set alt det jeg render rundt i, så det her er bare et lille udsnit:

Reebok tights

Reebok sports bh

Reebok løbetrøje

Reebok pump sko

Reebok top

Reebok Crossfit Nano7

img_9487

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træn udenfor i det gode vejr!