Resultaterne kommer ved benhårdt arbejde!

Sygdom og flytning…

Ja, det går bare ikke altid hånd i hånd, men sådan har det været i den her weekend. Fredag skulle vi flytte ud af vores lille lejlighed og ind i en dobbelt så stor. Min kæreste og jeg endte med at flytte det hele selv, da dem vi havde håbet på kunne hjælpe os, ikke kunne alligevel. Så fredag var en sindsyg lang og hård dag, som endte med bland-selv slik på sofaen i flytterod 😉

img_9409

Lørdag formiddag kom mine forældre, heldigvis, og hjalp os med at komme helt på plads. Vi var også et smut i IKEA, og jeg tror ikke vi var kommet halvt så langt, hvis ikke det var for min mor og fars kæmpe hjælp.

Som tak, inviterede vi dem på Restaurant SULT på byens bedste brunch igår søndag. Det var simpelthen så hyggeligt, og lækkert som altid 🙂

img_9419

Oveni hatten har jeg haft ondt i halsen, hovedet og ryggen, så jeg synes ikke lige min energi er helt i top her mandag morgen – MEN, jeg har min første dag på Metronome, og glæder mig helt vildt! Så det skal nok blive en god dag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultaterne kommer ved benhårdt arbejde!