Det her er den mest rigtige måde at træne på!

Resultaterne kommer ved benhårdt arbejde!

Punktum. Jeg har de sidste 3 måneder haft fornøjelsen af at træne Laura & Christina 2 x ugen. Og det har været så fedt at følge dem i deres udvikling, deres kamp mod de hårde træninger og lidt udfordrende tider med kosten. Men de har arbejdet BENHÅRDT, og har opnået nogle vildt flotte resultater, både fysisk og mentalt. Du kan læse dem her og her.

img_9388

Jeg er så pisse stolt af dem, ligesom jeg er af alle mine piger, som træner hos mig. De er et ægte bevis på, at hvis du arbejder for dine mål, så vil du lykkedes, med mine redskaber. Jeg giver dig ikke slutresultatet, jeg giver dig guidelines, råd, motivation og sparket bag i til at komme i gang, men det er DIG der skaber resultaterne!

Noget af det, som jeg rigtig gerne vil have, at du tager med dig ved at læse om deres forløb og fra mit eget jeg selv var igennem for 1 år siden (læs her), det er, at der er plads til både-og. Pigerne har været i byen, drukket alkohol, spist tømmermændsmad, brunch, kage og andet usundt. MEN, grunden til at de er lykkedes, er at de har haft et højt dagligt aktivitets niveau (min 60 min om dagen) og 4-5 ugentlige træninger. De er kommet af sted til træning eller løb dagen efter en bytur og spist sundt igen. Og det er for mig sund balance. At der er plads til lidt ekstra 1-2 x ugen, hvor resten af ugens dage er sunde og aktive.

Jeg håber deres forløb kan være med til at motivere dig til at komme igang. Jeg hepper i hvert fald på dig 🙂

Pssst.. Hvis du er vild med noget af alt det Reebok jeg render rundt i, så kan du lige nu spare 25% rabat hos Sportmaster!! Se mere her. Det gælder til d.6/4!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er den mest rigtige måde at træne på!