Den bedste weekend i lang tid!

Det her er den mest rigtige måde at træne på!

… Nej, stop en gang. Jeg er så træt, af den sætning. Der er intet der er rigtigt eller forkert, hvad angår træning. Eller kost for den sags skyld, men lad mig i første omgang holde mig til emnet træning.

Jeg er træt af, at der er flere der skal gøre sig selv til eksperter og udtale, hvad der er forkert og rigtigt, hvordan du skal træne rigtigt for at opnå dine resultater. I min optik er der ikke noget der er rigtigt eller forkert, men derimod handler det om variation og om at træne, det man kan lide.

Hvis vi skal ind på rigtigt og forkert i træningssammenhæng, så vil jeg gerne bruge det i forhold til teknik, men med henblik på god og dårlig, i stedet for rigtigt og forkert. En god teknik er altid at foretrække når du træner, og som bør være dit fokus inden du kaster dig ud i at øge i vægt osv.

img_8042

I øjeblikket er træning med elastik et varmt emne, fx til at træne balder. Hvis du gerne vil have en veltrænet bagdel og ben, så vil jeg, som mange andre, råde dig til at lave bla. squat, dødløft, lunges, split squat og hip thrusters, og gerne tungt (6-10 reps). Og så kan du altså sagtens supplere din træning med elastik øvelser. Du kan bruge den til opvarmning og for at aktivere dine balder, eller du kan bruge det som en finisher, til at få balderne til at brænde til sidst i din træning, altså efter du har lavet dine squat osv. Jeg vil ikke sige, at det er forkert at bruge elastik, og at du ikke får noget ud af det, men derimod at du kan bruge det som variation til din træning. Desuden kan du også bruge en elastik, hvis du har svage knæ, så du sikrer dig, at du holder knæene ude til siden i fx squat.

Lad være med at gøre alt så firkantet. Træning skal være sjovt, det skal gøre dig glad og du skal føle, at du bruger din krop og dine muskler. Du skal træne det du kan lide!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste weekend i lang tid!