Min torsdags træning!

Den bedste weekend i lang tid!

img_9333

Min weekend har været en af de bedste i lang tid. Fredag hyggede jeg med min kæreste med en sen træning og film, og lørdag stod i festens-tegn. Jeg holdte nemlig 30 års fødselsdagsfest sammen med min barndomsveninde Trine for alle vores venner og veninder. Og sikke en fest!

img_9280

Vi havde inviteret 11 af vores nære veninder på Bistro Avenue, der sørgede for en yderst lækker tapas-middag og vin. Det var simpelthen så hyggeligt, især fordi vi sad rundt om et kæmpe bord alle sammen.

img_9277

Bagefter tog vi hen til selve festen i et lokale ved Kødbyen, hvor den stod på DJ, dans, fribar, drukspil og hygge. Vi blev ved til kl.4, så kom først i seng kl.5:30 – puha 😉

img_4400

Men jeg er så dårlig til at sove længe, så jeg var oppe kl.8:30, haha. Det var min kæreste ikke tilfreds med. Men jeg lavede morgenmad til os, så der kom lidt plus på kontoen igen 🙂

Kl.13 søndag blev vi hentet af Cecilie og Marc for sammen at tage til Papirøen og smage The Protein Kitchen‘s nye burgere. Og mums, det er virkelig gode! Vejret var skønt, så vi nød det og hyggede os helt vildt 🙂

img_9331

img_9328

fullsizerender-2

Efter sådan en weekend, er jeg fyldt helt op med kærlighed, og vil gerne takke alle mine veninder og venner, og min kæreste, for at fejre min 30 års fødselsdag med et brag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min torsdags træning!