Sådan har jeg forbedret mine chin ups!

Er du i tvivl om personlig træning er noget for dig?

Har du længe overvejet personlig træning, men ikke rigtig kunne finde hoved og hale i trænere og udbud? Så kan jeg godt forstå dig, for vi er mange personlige trænere, der alle lover dig resultater. Men et er at få et godt træningsprogram eller kostplan, noget andet er om du kommer godt ud af det med din træner og på den måde kan opnå et godt samarbejde 🙂

Jeg har startet et spændende samarbejde med GoSPOORT, og det er der en god grund til. GoSPOORT er nemlig et site, hvor du nemt kan finde den træningsform der passer dig, og det mål du har, og den rette træner. GoSPOORT er til dig, der kan lide sport og træning. Til dig, der er nybegynder, øvet eller elite. Måske du har et ønske om at prøve en ny sport, opnå en sundere livsstil, lære nye teknikker, eller mestre din sport til perfektion? Det er ligemeget, der er noget for alle. Samtidig giver GoSPOORT dig overblik over, hvor du finder de forskellige trænere, som matcher dine behov. Her er jeg blandt en af trænerne 🙂

Desuden kan du også give et gavekort, det er så smart!

louise-og-line

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har jeg forbedret mine chin ups!