Tung bentræning, ja tak!

Et sundere kontor!

Jeg har snart trænet de 2 seje blogger piger, Christina og Laura i 12 uger, og jeg glæder mig helt enormt til at se deres slutresultater. For jeg ved, de har rykket sig! Og jeg ved, at de har inspireret rigtig mange til selv at begynde at træne og spise sundere, bla. nogle af deres kollegaer fra Bloggers Delight kontoret.

img_9781

I sidste uge startede så jeg Bloggers Delight Campen op, med 8 piger, som skal komme og træne hos mig 2 x ugen i 6 uger. Vi har haft de første 4 træninger ud af 12, og de er altså bare mega seje. De knokler, brokker sig lidt, sveder, griner og giver hinanden en masse high fives.

Det bedste af det hele er, at de til dagligt sidder på kontor sammen og arbejder. Og netop kontormiljøet kan for mange være lige der, hvor det til tider kan være svært, at ændre sine vaner og fokusere på en sundere hver dag: at takke nej tak til kontor-fødselsdags-kagen-, kl.15-trætheds-chokoladen eller 7-eleven-is når det er sommer og varmt. Pigerne er fast besluttet på, at der skal ske ændringer de her 6 uger, vi har forløb, og jeg er virkelig glad for, at jeg kan hjælpe dem godt fra start. For en livsstilsændring af vaner tager tid, og kommer ikke af sig selv, og heller ikke på bare 6 uger. Det kræver benhårdt arbejde og viljestyrke at gå efter sit mål, men med de rette redskaber og med støtte fra hjemmefronten OG arbejdspladsen, kan man komme rigtig langt.

Jeg glæder mig til at se, hvor meget pigerne når at rykke sig, når vi har sluttest d.8/4. Du kan følge med på min Insta snap, hvor jeg gør mit bedste for at tage videoer af mine klienter og min egen træning 🙂

På billedet er Christina & Laura hoppet med, og så mangler vi desværre en der har barn syg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tung bentræning, ja tak!