Bliver jeg nogensinde tilfreds?

Billeder fra min ferie!

Som lovet kommer her lidt flere billeder fra min ferie i sidste uge, hvor jeg var på Gran Canaria. Hvis du endnu ikke har læst det, så har jeg skrevet et par ord om det med at blive tilfreds med sig selv og vise sig i bikini – læs med her 🙂

img_7953

Jeg havde en fantastisk ferie, og nød den. Vi fik løbet hver morgen, slappet af ved poolen, hygget, grinet, spillet kort, kørt Ferrari og badet i den kolde pool. Det blev også til et par træninger i det lille gym, læs mere her og her.

Hvis du skal til Gran Canaria, så kan jeg i den grad anbefale Bahia Feliz der ligger tæt ved San Agustin.

img_1425 img_3506 img_4795 img_6200 img_6430 img_6699 img_7644 img_8921 img_9815 img_8310 img_8394

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver jeg nogensinde tilfreds?