Overkropstræning og bakkeløb!

AMRAP Booty Workout!

Eller i hvert fald en lækker AMRAP workout for benene 😉 Vi er på ferie, og på vores hotel er der et fitness gym – eller det der ligner, haha. Der er meget få vægte og maskiner, løbebåndet er ude af funktion, og romaskinen mangler spænder til fødderne, men det kan nu godt lade sig gøre at træne. Min kæreste og jeg fandt i hvert fald på en hård, lækker workout, hvor fokus var primært på benene, da det er ben-dag i vores træningsuge. Det blev til:

 • 2 x trappeløb til 6. sal (opvarmning)
 • Mobiliets/ledopvarmning (ca. 2-3 min)
 • AMRAP 15 min.: 
  15 x dødløft
  15 x burpees
  15 x split squat (til hvert ben)
  15 x leg raises

Vi havde lyst til lidt ekstra bagefter:

 • 5 x box squat + 5 x stivbenet dødløft i superset med 10 x leg extensions
 • 3 x 10 walking lunges i dropset. Først med 40 kg, så 20 kg og så egen kropsvægt

Og så skal der ellers tankes op med god mad og ren hygge resten af aftenen!

img_8254

Død over burpees og split squat!! Mit tøj er fra Reebok, og det er nok de bedste træningssko jeg indtil videre har brugt 🙂

2 kommentarer

 • Christina

  Hej Line. Hvor tungt skal man køre død løft i amrap? 😊 Jeg er lige begyndt og løfter normalt 50 kg. Men i langsomt tempo. Skal der være tempo på løftet i amrap? For så skal jeg vel lidt ned i vægt for ikke at gå på kompromis med teknikken 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina. I princippet skal du altid løfte tungt efter antal reps. Dvs du skal lige kunne tage fx 5, 10 eller 15 reps og så finde en vægt der passer. Jeg brugte her en håndvægt på 20 kg, som var det tungeste vi havde til rådighed, men jeg kunne nok godt have brugt en tungere. Men igen, når det er en AMRAP, hvor du skal nå så mange runder som muligt, ville jeg fokusere på at holde en god teknik men med et godt tempo hele tiden, så du netop når så mange runder som du kan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overkropstræning og bakkeløb!