Hvad skal du vælge af sunde snacks?

20 min. Killer Workout!

Fy for den.. Jeg havde luret en ret hård workout på Funkygines Instagram, og i dag tog jeg udfordringen op sammen med min kæreste. Og hold nu op det var hårdt, men mega fedt bagefter! Det tog os ca. 17 min i alt, men man bruger også lidt tid på at skifte udstyr, holde pauser osv. 🙂

  • 1.000 m løb
  • 50 burpees
  • 1.000 m roning
  • 50 box jump

Hvis du vil bruge mine tider til  noget, så løb jeg på 4:40 min, lavede burpees på 4:10 min, roede på 4:01 min og lavede box jump på 3:30 min. Men husk, at du skal gøre det i dit tempo, pres dig selv og yd dit max 🙂 God fornøjelse!

Ps. Hvis du vil have en udfordring mere, med inspiration fra Funkygine, så se mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du vælge af sunde snacks?