Stærkere efter 4 uger!

Er et vægttab muligt uden kostplan?

Ja, det er det. Det her blogindlæg går ud til min far og til alle jer, der har ændret jeres vaner, sat fokus på en sundere hverdag og har gjort en indsats for at opnå et mål. Min far har siden 1. januar undgået sukker og alkohol,og spist mere grønt end han plejer. Han har ikke fulgt en af mine kostplaner, men spist lidt mindre portioner end før og løbet 1-2 x ugen og svømmet 1 x ugen. Han arbejder som lastbil chauffør, som er et stillesiddende arbejde men bestemt også med en masse daglig bevægelse.

På 4 uger har han tabt 7 cm om maven/taljen og smidt 5 kg. Man kan godt lidt firkantet sige, at han har tabt 7 kg, da 1 cm om mave/taljen svare til -1 kg. En alm badevægt viser ikke forholdet mellem muskler, fedt, væske og knogler, så en god ide er altså at bruge kropsmålinger med et målebånd 🙂

Det er virkelig flot, og jeg er pisse stolt af ham! Min far er 56 år, og har hele sit liv været aktiv med håndbold, løb og sidenhen golf. Vi har 2 år i træk løbet Etape Bornholm, som er en Marathon delt op på 5 dage, og jeg går stærkt ud fra, at vi skal igen til sommer 🙂

img_8152

2 kommentarer

  • Annette

    Hey Line & Far
    💪🏽Det SÅ flot og godt gået🏃🏽💨🏊🏼💦forsæt den gode træning👏🏽👏🏽👏🏽selvfølgelig ska i 🏃🏽‍♀️🏃🏽løbe til sommer på Bornholm👍🏽VARME tanker, sunde & kærlige hilsner herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stærkere efter 4 uger!