Jeg har prøvet noget helt nyt...

Stærkere efter 4 uger!

Om det er alt det nye træningstøj og sko, som jeg får fra Reebok der lige giver mig ekstra styrke, eller om det er fordi jeg følger mit træningsprogram fra Philip, haha – ja så er der i hvert fald sket rigtig meget de sidste 4 uger 🙂

40910688_unknown

Jeg har rykket mig helt vildt og jeg må indrømme, at det er mega fedt igen at følge et program. Jeg fik for ca 1 år siden 3 forskellige programmer fra min træner Philip, som hver havde en fase på 4 uger. Dvs det er 12 ugers fast program. For 4 uger siden valgte jeg at starte på fase 1 igen, og er nu færdig. Du kan se øvelserne her og her.

Jeg er steget med ca 5-10 kg i stort set alle øvelser eller 1-2 flere reps. Det er mega sejt! Jeg har ikke løbet, så meget som jeg plejer, men holdt mig til lidt intervaltræning inden eller efter i ca 5-10 min. Hvis du er hurtig, så kan du se nogle af mine benøvelser på Insta-snappen i dag 🙂 Jeg fik afprøvet mine nye vægtløfter sko fra Reebok, og jeg er virkelig positiv overrasket. Jeg har kun brugt alm træningssko eller crossfit sko til fx squat, split squat og dødløft, så jeg kan ikke rigtig sammenligne med andre lign. vægtløftersko. Men de er super fede og gode at have på, og man står virkelig godt fast.

img_8130

På mandag starter jeg på fase 2 med nye øvelser, og jeg glæder mig til at se, hvor meget jeg kan rykke mig her på 4 uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har prøvet noget helt nyt...