Vil du have noget ud af din træning?

Jeg har prøvet noget helt nyt…

Noget meget, meget nyt for mig. Jeg har nemlig fået sat eyelash extension på mine vipper! Og hold da op, det pynter 😉 Haha. Jeg fik tippet fra søde Christina, der selv havde været en tur forbi Copenlashes.

img_8106

Jeg er super dårlig til at gå med make-up til daglig, men vil rigtig gerne se frisk ud på arbejde. Samtidig er det lidt besværligt med make-up når man træner så meget som jeg gør, og sveder en del. Derfor har jeg længe gerne ville prøvet at få sat vipper på.

Jeg har været forbi Natascha fra Copenlashes på Østerbro. Natascha er virkelig sød, og tog så godt i mod mig. Jeg nåede at få slappet godt af i de 2 timer jeg lå med lukkede øjne og bare nød at blive forkælet og gøre noget for mig selv.

Jeg er vild med resultatet, men skal stadig lige vende mig til det. For jeg har lidt glemt, at jeg har dem siddende, fordi jeg slet ikke kan mærke dem. Men det pynter, bestemt 🙂

FØR

vipper2

EFTER

vipper

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have noget ud af din træning?