Inspiration til hårde, effektive løbeintervaller!

En god blanding af intervaller…

I dag var sidste søndag, hvor jeg tilbød 30 min. gratis intervaltræning i Repeat – og det var mega fedt! 5 seje piger kom og gav den max gas, og fik virkelig presset dem selv 🙂 Jeg har delt de sidste 2 søndages programmer lige her og her. Og i skal da absolut ikke snydes for denne søndag, så her kommer inspiration til din intervaltræning:

4 x 1 min arbejde/30 sek pause

7 x 30 sek arbejde/30 sek pause med 10% incline

1 x 50 sek arbejde/10 sek pause
1 x 40 sek arbejde/20 sek pause
1 x 30 sek arbejde/30 sek pause
1 x 20 sek arbejde/10 sek pause

3 x 10 sek spurt på skillmill med ca 20 sek pause

Husk at dine arbejdsperiode er der, hvor du presser dig selv max. Det er derfor super individuelt, hvor hurtigt man løber. Er du helt nyt i intervaltræning eller er det bare første gang du giver dig i kast med at skrue op for tempoet og løbe intervaller, så er det om at prøve sig frem. Efterhånden finder du ud af, hvor hurtigt du kan løbe i 3o sek eller 1 min., og så er det bare om at presse sig selv fra gang til gang 🙂 Du kan sagtens lave samme intervaltræning på fx en cykel, crosstrainer, romaskine eller airdyne – eller uden for.

IMG_6106

Billedet er fra sidste sommer, hvor jeg havde en camp på Marbella Fitnesscamp, og her var der både løb på træningsbanen men også ude på de stejle gader! Jeg har stadig plads, hvis du vil med på din ultimative fedeste, og hårdeste sommerferie 🙂 Læs mere her.

2 kommentarer

 • Id

  Hej Line, finder altid inspiration til min intervaltræning hos dig, tak for det 🙂

  Jeg har lige et spørgsmål angående dit pulsur. Jeg har selv et GARMIN og kunne se du igår lagde op, at den slet ikke målte din ”rigtige” puls. Oplever du tit det og hvad plejer du at gøre med uret? Hvor pålidelig tror du uret er ift. kalorier, puls osv?

  God dag,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida! Tak, det er fedt at høre 🙂 Ja, mit ur gad virkelig ikke virke igår og flere gange var der ingen puls eller bare en puls omkring de 100-110 – og jeg var pænt presset, haha! Jeg har oplevet det et par gange nu, men ellers synes jeg faktisk det virker fint og er ret pålideligt. God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til hårde, effektive løbeintervaller!