Til dig der lige er startet med at træne!

Et indblik i min hverdag som personlig træner

Jeg har længe gerne villet give jer et indblik i, hvordan nogle af mine dage ser ud, fordi jeg tror der er mange, der ikke helt kan sætte sig ind i, hvad man som personlig træner laver uden for trænings centeret.

img_7579

Derfor vil jeg fortælle jer, hvad jeg har lavet de sidste 3 dage med arbejde (personlig træning), egen træning, daglig motion, møder og veninde-hygge. Der har været run på, så det er ikke alle dage der er lige så aktive. Jeg har tracket al min træning og dagelige motion med mit Garmin Forerunner pulsur, dvs også de gange jeg har cyklet til/fra arbejde, møder osv.

Mandag
Kl.5:40 ringer uret, og jeg starter dagen med at lave en kop kaffe og spise morgenmad
Kl.6:30 cykler jeg til Repeat (mit arbejde, ca 4,5 km)
Kl.7:00-9:00 har jeg dagens 2 første klienter. Bagefter cykler jeg til Vesterbronx Gym
Kl.10:00-11:00 står den på min egen træning med min træner Philip
Kl.12:00-13:00 efter træning cykler jeg tilbage til Repeat, går 30 min powerwalk og laver lidt udstræk i vores Zen Room
Kl.13:30-14:30 spiser jeg min frokost mens jeg tjekker mails, regnskab mm.
Kl.14:30-18:00 har jeg dagens sidste 3 klienter. Mens jeg træner dem, er min kæreste kommet for at træne selv, og vi cykler hjem sammen når jeg har fri kl.18
Kl.18:30-22 spiser vi aftensmad, slapper af. Jeg tjekker også mails, blog osv og ser håndbold. Jeg prøver så vidt muligt at gå i seng kl.22 hver dag.

img_7966

Tirsdag
Kl.5:15 ringer uret, og jeg starter dagen med at lave kaffe og spise morgenmad sammen med min kæreste, der også selv skal tidligt op på job
Kl.6:00 cykler jeg på arbejde
Kl.6:30-8:30 har jeg dagens 2 klienter i Repeat
Kl.9:00-9:30 løber jeg intervaller (på løbebånd), og cykler hjem bagefter for at gå i bad og arbejde
Kl.10:00-12:30 er jeg hjemme på Østerbro, tjekker mails, blog osv og slapper af
Kl.12:30-15:30 jeg cykler til Amager sammen med min kollega og gode ven Rune, hvor vi er til et spændende møde i et par timer
Kl.16:00 er jeg hjemme igen på Østerbro, og får lidt mad og slapper af med sammen med min kæreste, der også er kommet hjem fra job. Jeg når også lige at få shoppet lidt på nettet. I en travl hverdag er det sjældent, at jeg har tid til at smutte på en shoppetur i hverdagene– så skal jeg i hvert fald vide specifikt, hvad jeg går efter. Derfor knuselsker jeg muligheden for at shoppe online på tidspunkter, hvor jeg har tid og fred til det. Så i dag får jeg shoppet noget proteinpulver hos billig-fitness. Herudover finder jeg nye bukser og en ny kjole hos Fashionforest, for tro det eller ej, så går jeg af og til i helt almindeligt tøj – selvom det er sjældent – når jeg ikke hverken træner, slapper af eller er på arbejde😊
Kl.17:15-18:30 cykler vi til Repeat for træne overkrop sammen efter mit trænings program
Kl.19:00-22:00 er vi hjemme igen, får aftensmad, og slapper af med at se et par afsnit af The Killing

img_7972

Onsdag
Kl.7:00 ringer mit ur og jeg står op og laver en kop kaffe (det gør jeg hver morgen, haha 😉 )
Kl.8:00-9:00 spiser jeg morgenmad på The Laundromat sammen med min veninde Linnea. Jeg går derhen, og det tager ca 10 min.
Kl.9:30-11:45 er jeg hjemme, slapper lidt af, foodprepper mad og tjekker mails mm.
Kl.11:45 cykler jeg til Repeat
Kl.12:15-13:30 laver jeg dagens cardiotræning: 5 km på alm løbebånd + ca 23 min. intervaller på skillmill. Det var fandme hårdt, men dejligt bagefter! Jeg når et hurtigt bad og henter min frokost i 7-eleven, hvor jeg køber en salat fra The Protein Kitchen, og så har jeg selv taget kylling med til salaten
Kl.14:00-18:30 træner jeg dagens 4 klienter. Min kæreste kommer og træner selv, og vi cykler hjem sammen når jeg har fri
Kl.19:00-21:30 Vi spiser aftensmad, hygger og ser videre på vores serie The Killing. Jeg skal tidligt i seng, da uret ringer kl.5:15 i morgen 🙂

img_7975

img_7979

Som nogle måske kan se, så har jeg en aktiv hverdag, både fordi jeg træner men også fordi jeg cykler til alt. Det er vigtigt for mig at få min daglige motion, og jeg har ingen bil og er virkelig ikke særlig meget for at tage hverken bus eller tog (medmindre der er mere end 10 km til der hvor jeg skal hen, haha). Derfor ender nogle dage faktisk med at være ret hårde, og med lidt over 20-30 km cykling. Andre dage er jeg mere hjemme og arbejder foran computeren, men de sidste 3 dage er et meget godt indblik i hvordan min hverdag kan se ud.

Hvis i vil vide mere og har flere spørgsmål, så fyr endelig løs 🙂

 skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

3 kommentarer

 • Sine

  Super indlæg 😀 Må jeg spørge, hvad du tjener i måneden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smadder godt indlæg Line! Jeg følger dig på insta-story, og har faktisk flere gange undret mig over, hvordan søren du når så meget i løbet af din dag – nu fik jeg svaret 😉
  Mega fedt med så mange bolden i luften, men alligevel nok til at kunne gribe dem alle igen!
  God aften, knus Rikke 🙂

  http://www.rikkevinbech.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke. Tusind tak, jeg er glad for at kunne svare på dit spørgsmål, hehe 😉 Men ja, jeg har nogle gange dage der er lange og hvor der sker en del – men jeg elsker det. God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig der lige er startet med at træne!