Søndagens løbeintervaller!

Til dig der lige er startet med at træne!

… Så vil jeg bare sige, det er fandme flot! Om du så kun har trænet 1 x ugen eller været ude at gå ture. Eller om du har fået trænet 2-3 x ugen siden 1. januar, så er det en start. Og det skal du have et klap på skulderen for. Fordi jeg ved, hvad det kræver for dem, som ikke er vant til at træne.

Det kræver mod at tage sig sammen og tage hen i fitness centeret. Frygten for at føle sig uden for, for at blive til grin eller set ned på kan for nogle være ret stor. Frygten for at gøre noget forkert, lave en øvelse forkert eller ikke løbe hurtigt nok i forhold til den der løber ved siden af på løbebåndet.

Jeg tager hatten af for dig, der skal tabe 5-10-15-20 kg, til dig der gerne vil i form og få en bedre kondition. Jeg tager hatten af for dig, der gerne vil være stærkere eller bare gerne vil træne for at have det godt. Jeg tager hatten af for dig, der bliver ved med at træne som du har gjort længe og stadig føler dig top-motiveret.

img_6794

Jeg synes det er ærgerligt, at der bliver set ned på alle dem, der starter et nyt år med at give den gas i trænings centeret, og til dem som også gerne samtidig vil undgå sukker og spise sundere. Jeg vil sku egentlig hellere give dem en høj high five og klap på skulderen, og sige godt gået!

Mit råd til dig, der lige er startet med at træne og måske er begyndt at ændre dine vaner for at blive sundere og mere aktiv i din hverdag: klap dig selv på skulderen, husk at din livsstilsændring ikke sker på 4 uger, men at det tager tid. Resultaterne kommer, hvis du bliver ved med at knokle for dem, bare du holder hovedet højt, lytter til din krop. Giver den hvile, og ikke klør på med at presse dig selv for hårdt i starten.

Du kan læse om mit forløb jeg havde i starten af 2016 lige her.

Mine tights er fra Reebok og du finder nogle lign. her.

1 kommentar

  • Christina Suhr Lauridsen

    Meget motiverende at følge dig😉Den grå trøje – hvor er den fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagens løbeintervaller!