Team Reebok i London!

Blogger-træning!

Jeg startede min lørdag morgen sammen med de to mega seje blogger-piger Laura & Christina. De træner hos mig 2 x ugen, og det er altid en fest at træne dem!

img_7888

I dag havde jeg planlagt, at de skulle igennem bakkeløb, negative chin ups og core. Som inspiration til din træning, kommer her deres “opvarmning” i form af bakkeløb:

2 x 20 sek på 14% incline
2 x 20 sek på 12% incline
2 x 20 sek på 10% incline
2 x 20 sek på 8% incline
2 x 20 sek på 6% incline
2 x 20 sek på 4% incline
2 x 20 sek på 2% incline

Den ene løber, mens den anden holder pause, så man får ca 25-30 sek pause. Det er pisse hårdt men også sjovt at lave 2 & 2. Husk at farten (tempoet) skal sættes op, hver gang du sænker løbebåndet. Pigerne startede på 10 km/t og sluttede på 17 km/t.

Pigerne lokkede mig med på at slutte af med “The Butt Burner”, som går lige i balderne! Man tager 15 reps (vipper knæene ud til siden) + 15 sek hold (elastikken holdes stram) x 3. Vi har lavet en lille video af det, den kan du se på Instagram 🙂

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Det kan godt være, det er hårdt, men jeg kan forestille mig, at man bliver lidt mere motiveret, når man har nogen at træne med.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er hårdt, men du har ret. Jeg har løbet dem de sidste par gange sammen med min kæreste, og det har virkelig motiveret mig til lige at give den lidt mere! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Team Reebok i London!