Sulten for sjov eller bare et hurtig måltid?

Team Reebok i London!

Jeg startede min dag meget tidligt, jeg stod nemlig op kl.3:25.. Puha! Men det var intet problem at komme ud af sengen, fordi turen den er gået til London sammen med resten af Team Reebok Nordic.

img_2961

Vi er her fordi Reebok i dag lancerer en ny crossfit træningssko, Nano 7.0. En træningssko der efter sigende skal være deres hidtil bedste inden for crossfit og funktionel træning, og som løfter din træning til et andet niveau 😉

“It makes every nanosecond count!” 

Lige nu er vi checket ind på hver vores værelse, vi har fået et par Nano 7.0 sko, tights og top. Kl.17:30 er der af gang til et studio hvor vi har en team WOD sammen (eller nok imod!) andre Reebok Teams fra andre lands. Bagefter er der mad og hygge, og så går turen tilbage til hotellet og i seng kl.21:30.

38548208_unknown

Jeg flyver hjem igen i morgen formiddag, så det er et kort visit, men jeg synes simpelthen det er så fedt, at jeg har fået lov til at være en del af den her oplevelse! De andre piger og drenge kommer fra Norge, Sverige og Finland, og jeg er den eneste fra Danmark. Det er da meget cool 🙂

Følg med på min insta story, hvis du er nysgerrig!

38548000_unknown

38547744_unknown

2 kommentarer

  • Gustavo Woltmann

    Spændende tur selvm det var et kort visit 🙂 God weekend.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sulten for sjov eller bare et hurtig måltid?