Min bentræning..

Sulten for sjov eller bare et hurtig måltid?

…Eller når du er kommet af sted uden din frokost, og har svært ved at finde hoved og hale i alle de valg du kan tage, hvad angår take-away?

fullsizerender-7

Jeg får ikke altid selv foodpreppet eller lavet madpakke klar til en lang dag på arbejde, og køber derfor ofte frokost ude. Jeg er fan af salater fra fx Wedofood, Smag og Fredco’s Deli. Men det er ikke altid at et af de steder lige er i nærheden af dig, så derfor får du lige et tip til, hvad du kan købe i fx 7-Eleven eller Meny. Indkøbsmuligheder, der gerne skulle være tilgængelige for de fleste 🙂 (Synes efterhånden, der er en 7-Eleven overalt her i Kbh!).

img_7890

Jeg har skrevet om det før, men The Protein Kitchen har lavet nogle ret lækre salater, skyr og nu vegan chia, som er super gode til din morgenmad, frokost eller mellemmåltider. Jeg er selv fan af the Power Salad med kylling og the Power Skyr med blåbær og glutenfri crunch. Så snart jeg finder en 7-Eleven, der har deres nye the Power Vegan Chia, så skal jeg helt sikkert prøve den med matcha & mango 🙂

Min anbefaling af The Protein Kitchen kommer fra hjertet og er bund ærlig – jeg er simpelthen bare vild deres mad, smag og med deres koncept om ærlig, sund mad! Og så er de pisse søde, både Morten & Cecilie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bentræning..