Et indblik i min kommende træning!

Min overkropstræning!

Som lovet i går, så vil jeg lade jer få et indblik i min kommende træning med mit træningsprogram fra min personlige træner, Philip aka Rebelsport. Jeg vil ikke dele mit træningsprogram med antal reps og set, fordi programmet er udformet ift. mit mål. Men øvelserne kan give jer en masse inspiration til jeres egen træning 🙂

Mit program er delt i 2, altså mellem overkrop og underkrop, og har en 4-ugers progression. Jeg har trænet efter programmet før + 2 andre 4 ugers programmer, og de er delt ind i faser, 1, 2 og 3. Jeg starter derfor på fase 1, og glæder mig helt vildt til at komme igang igen 🙂

I dag står den på overkrop, eftersom Philip gav mine ben tæsk i går, haha!!

Superset A
A1 Military press
A2 Lat. Pulldown (close grip)
A3 6 Ways lateral raises

Superset B
B1 Incline dumbell rows
B2 Banded rows

Set D
D1 Chin ups (Cluster set)

Du kan læse mit tidligere indlæg om bla superset her.

img_7274

Jeg skal nå endnu en overkropstræning i denne uge, og satser på det bliver fredag eller i weekenden. Her står programmet på:

Superset A
A1 Bench press (close grip)
A2 Face pulls

Superset B
B1 Banded bench press
B2 Medicine Ball (against wall)

Superset C
C1 Triceps extension
C2 Puhs ups

Inden begge overkropstræninger regner jeg med at lave lidt løbe-intervaller i 10-15 min. Jeg lover også at dele mine bentræninger en af de næste dage, hvis det har jeres interesse? 🙂

Mit træningstøj er fra Reebok, og kan købes her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indblik i min kommende træning!