En tirsdag lidt ud over det sædvanlige!

Et indblik i min kommende træning!

Januar er ofte lig med nytårsforsæt og nye målsætninger. Jeg har egentlig tænkt mig bare at blive ved med at træne, som jeg gør, fordi jeg elsker det, men jeg vil gerne have lidt mere struktur på min træning.

IMG_3749

De sidste par måneder har jeg delt min træning i overkrop og underkrop, også kaldet 2-split. Det vil sige, jeg træner styrke 4 x ugen (2 x underkrop og 2 x overkrop). Udover det har jeg haft ren cardio-dag ca 2 x ugen med en blanding af løb, intervalløb, bakkeløb, roning, airdyne og crosstrainer. Jeg har ikke fulgt et program til min styrketræning, men valgt de øvelser jeg lige havde lyst til. Og det er træning jeg er fan af, og som jeg har trænet sammen med min kæreste. I sommers og efteråret lavede min personlige træner, Philip træningsprogrammer til mig delt i 2-split med 4 ugers varighed. Jeg har vist 3-4 forskellige 4 ugers programmer liggende, og dem har jeg tænkt mig at starte på igen. Jeg rykkede mig helt vildt i de mange uger, jeg kørte hans programmer, især på mine hurtighed (løb) og chin ups. Nu hvor min skulder er ved at være på højkant igen,  så er det på tide at komme igang med de chin ups og ramme samme eller bedre form 🙂

Jeg vil ikke dele mine programmer, da Philip har lavet dem specifikt til mig i forhold til antal reps og set ud fra mine mål, men jeg vil gerne dele de øvelser jeg skal igennem. I morgen skal jeg igennem overkrop, så hvis du gerne vil se, hvad jeg får trænet skal du læse med i morgen 😉 Stay tuned, stay strong!

Mit træningstøj er fra Reebok, og kan købes her og her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tirsdag lidt ud over det sædvanlige!