Sammenligner du dig med alle andre?

Vores nytårs menu og dagen derpå!

I lørdags fejrede jeg nytårsaften med min kæreste. Det var en helt speciel dag og aften, og jeg nød den i fulde drag. De sidste 7 år har jeg fejret nytårsaften med mine veninder og altid villet til en stor fest eller videre i byen, men nu er der andre boller på suppen, for lige at bruge dét udtryk 🙂

Jeg og min kæreste ville bare være hjemme, hygge os, lave god mad og drikke champagne. Jeg elsker hans selskab, ikke nok med at han er min kæreste, men han er også min bedste ven. Og jeg er lykkelig for at have ham i mit liv. Nå, ikke mere sukker-sød stemning! Nu til vores menu og dagen-derpå-brunch:

Nytårsmenu: Vi fik kartoffel-garniture, bøffer, fritter af søde kartofler, salat med alt muligt godt (jeg fandt 2 grøntsagblandinger til 10 kr og tilsatte avocado og pinjekerner). Til dessert lavede vi chokoladekage og spiste den med Ben & Jerry’s. Så fik jeg endelig smagt den is, og hold nu op, det er lækkert!!

Dagen-derpå-brunch bestod af scramble æg, frisk frugt, kalkunbacon, kyllingepølser, proteinboller, Cheasy skyr-ost, Smørepålæg og chokolademuffins (rester fra desserten), juice og kaffe 🙂

img_0732

img_0714

img_0719 img_0724  img_0731

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenligner du dig med alle andre?