Vores nytårs menu og dagen derpå!

En tirsdag lidt ud over det sædvanlige!

Jeg har smækket benene op, og slapper af i min sofa efter en virkelig god tirsdag. Og den har været lidt speciel – jeg har nemlig været i biografen i formiddags til for-for premiere på “Underverden”, og startet et mega spændende forløb op med de her to snacks 😉

img_7840

Min tirsdag startede kl.7 sammen med 2 ultra seje blogger-piger, som i måske kender? Laura & Christina har jeg nemlig fået under mine vinger, og dem skal jeg træne 2 x ugen i de næste 12 uger. Det bliver så fedt og du kan læse mere om deres forløb her og her.

Bagefter fik jeg trænet selv i en time. Jeg har ondt i min højre læg, det startede i går eftermiddags, så det blev ikke til noget løb idag, men til 5 km på crosstraineren og 5 km på airdyne + lidt maveøvelser og foam rolling (læs hvad det er her).

Og så var det af sted til Empire bio, hvor jeg var inviteret til for-for premiere på den nye danske film “Underverden”. Hold nu op, den var god! Jeg skulle tisse, men ville ikke gå glip af noget, så jeg måtte holde mig i en time, haha 🙂 Du kan se filmen i biografen fra d.19/1, og jeg vil virkelig anbefale den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nytårs menu og dagen derpå!