Mit bud på en sund brunch efter nytårsaften!

Sammenligner du dig med alle andre?

Kigger du dig over skulderen efter andre (piger), og sammenligner dig med dem og hvordan de ser ud? Så tror jeg ikke du er den eneste. Men kommer der noget godt ud af det?

Jeg vil ikke begynde at være hellig og sige, at jeg ikke sammenligner mig med andre piger. At jeg ikke kigger på andre piger og deres flade maver, sixpack, tonede arme, fyldige numser og markeret ryg. Det gør jeg, men jeg er kommet der til, hvor jeg ikke vil sammenligne mig med dem, men hellere føle mig inspireret til selv at træne og have en sund livsstil.

Jeg vil råde dig til at begynde at gøre det samme. Brug din energi på dig selv, din krop og din sundhed i stedet for at kigge længe efter, hvordan alle andre ser ud. Deres målsætninger og deres træningsindsat er ikke lig dine, og på den måde er det spild af energi og hammerslag i hovedet at fokusere på det. Brug det i stedet for konstruktivt og positivt, og lad det give dig energi til selv at træne og have en sund hverdag, fordi du vil gøre det for dig og din krop! Vi er heldigvis alle forskellige, alle ser vi forskellige ud, intet er normalt eller unormalt. Det er din krop og du skal have det godt <3

img_6434

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bud på en sund brunch efter nytårsaften!